Wismotion – We follow your order in real-time!

Branding Identitet Webbplats 3D

    För de flesta av oss nätshoppare är det självklart att vi alltid kan ta reda på exakt var våra paket befinner sig. Ofta har vi till och med bättre koll än vad avsändaren har. Nu vill Wismotion ge e-handelsföretagen större möjligheter att själva följa sina skickade ordrar och stärka sin kundsupport.

    Wismotions plattform drar nytta av logistikföretagens öppna API:er, där sändningsuppdateringar kan hämtas i realtid. Därmed kan e-handlarna äntligen ligga steget före och vara först med att meddela sina kunder om eventuella förseningar. Och det är trevligt, tycker många av oss. Allt sker via en användarvänlig och anpassningsbar kontrollpanel.

    Ny Studios resa med Wismotion kan vi sammanfatta så här: Först hjälpte vi till att skapa varumärket och identiteten – och lite längre fram längs vägen gjorde vi kommunikationskoncept, webb och 3D-visualiseringar.

    www.wismotion.com

    Vi på Ny Studio har två syskon som heter Grace och Saga. Som traditionell designbyrå är det fantastiskt att ha dem vid vår sida, inte bara för deras erfarenhet av digitala lösningar & foto, 3D och film – vi delar samma starka, proaktiva anda och en gemensam, kreativ kultur.