Svero – Varumärket som fick ett lyft

Branding Identitet Film & foto

  Svero Lifting har motverkat tyngdlagen sedan 1954. Företaget arbetar med lyftutrustning och erbjuder såväl produkter från egen tillverkning som lösningar av högsta kvalitet från noggrant utvalda leverantörer. Vi har varit med och förändrat och moderniserat varumärket, ett roligt uppdrag då Svero verkligen vågat utmana sig själva visuellt för att lyfta verksamheten till en ny nivå.

  Kampanj

  I en bransch där alla marknadsför sig på liknande sätt är det inte så svårt att sticka ut från mängden. Därför tog vi under 2019 fram konceptet ”Svero motverkar tyngdlagen”. Vi uppmanade Svero att våga tänka nytt och smart. Och det gjorde de!

  Konceptet delades upp i två delar. Dels ville vi bjuda på kunskap och insikter som visar att Svero kan lyft, dels locka till leenden genom oväntade marknadsinsatser. En film togs fram som på ett annorlunda och överraskande sätt visar hur tyngdkraften motverkas – samtidigt som det tydligt framkommer vilken stor och seriös aktör Svero är.

  Basketspelare

  Vi på Ny Studio har två syskon som heter Grace och Saga. Som traditionell designbyrå är det fantastiskt att ha dem vid vår sida, inte bara för deras erfarenhet av digitala lösningar & foto, 3D och film – vi delar samma starka, proaktiva anda och en gemensam, kreativ kultur.