Nybergs – En ny väg framåt

Branding Identitet Kommunikation Film & foto 3D

    Nybergs körde igång 1975 och har under årens lopp noga följt förändringen i hur folk uppfattar och använder bilen. Men de senaste åren har vägkartan varit allt svårare att tyda för alla bilhandlare.

    Tillsammans med Nybergs blev vår uppgift att hitta färdbeskrivningen för den fortsatta resan. Vilka är Nybergs? Var finns Nybergs i relation till konkurrenterna – och till de starka varumärken man säljer? Inte så lättnavigerat till en början. Men vi tyckte att det borde börja med en övertygelse.

    Vårt gemensamma arbete ledde fram till en ny, personligare och mer självsäker identitet för Nybergs. Samtidigt gjorde vi noggranna överväganden och research för att inte krocka med övriga varumärken som man exponerar i bilhallen och på webben. Och nu fortsätter resan, både i digital och fysisk form.

    Vi på Ny Studio har två syskon som heter Grace och Saga. Som traditionell designbyrå är det fantastiskt att ha dem vid vår sida, inte bara för deras erfarenhet av digitala lösningar & foto, 3D och film – vi delar samma starka, proaktiva anda och en gemensam, kreativ kultur.