RH – Hållbart hela vägen

Kommunikation Webbplats Film & foto 3D

  Vi har jobbat tillsammans med RH i två år och är väldigt stolta över vårt samarbete kring produktlanseringar och varumärkesbyggande kommunikation. Vårt senaste uppdrag handlar om företagets hållbarhetsfilosofi och hur den genomsyrar hela tillverkningsprocessen. RH använder en stor del återvunna material i tillverkningen och konstruerar sina stolar så att de enkelt kan renoveras för hålla längre. De kan också demonteras och källsorteras ner till minsta beståndsdel. 

  Guld i Svenska Designpriset 2020
  Kategori: Digital identitet

  → flokk.com/rh-sustainability

  Stolsfabriken

  3D-animerad stolsfabrik som visar hur RH använder hållbara och bestående material i deras kontorsstol RH New Logic.

  Syftet med Stolsfabriken var att innehållet skulle användas som content till sociala medier med målet att generera fler besök till landningssidan. Men den animerade fabriken skulle också ge en inblick i RHs produktion samt att på ett lättsamt och lekfullt sätt presentera fakta kring materialen plast, aluminium och stål.

  Visuals

  RH stolar

  Vi på Ny Studio har två syskon som heter Grace och Saga. Som traditionell designbyrå är det fantastiskt att ha dem vid vår sida, inte bara för deras erfarenhet av digitala lösningar & foto, 3D och film – vi delar samma starka, proaktiva anda och en gemensam, kreativ kultur.