Anza DIY – Målarhjälp för hemmafixare

Branding Identitet Kommunikation Webbplats Film & foto

  Allt fler svenskar väljer att genomföra sina måleriprojekt på egen hand. Men hur ska man veta vilka måleriverktyg som passar bäst för att exempelvis fasad, och hur lägger man upp jobbet för att vara säker på att få ett riktigt bra resultat?

  Som Nordens ledande tillverkare av måleriverktyg är Anza experter på allt som gör det lättare att måla. Och den kunskapen vill man dela med sig av till alla hemmafixare. Dels genom att guida till rätt verktyg i butik, dels genom praktiska tips och råd kring genomförandet av olika måleriprojekt.

  För att förtydliga erbjudandet till hemmafixarna tog vi fram en ny varumärkesidentitet där såväl budskap som visuellt uttryck lyfter fram Anza som en hjälpsam expert som alltid finns nära till hands, hela vägen från förarbete till slutresultat.

  → anza.se

   

  Vi på Ny Studio har två syskon som heter Grace och Saga. Som traditionell designbyrå är det fantastiskt att ha dem vid vår sida, inte bara för deras erfarenhet av digitala lösningar & foto, 3D och film – vi delar samma starka, proaktiva anda och en gemensam, kreativ kultur.