Kommunikation

Locka och trigga, överraska och övertyga, roa och oroa. Det finns mycket en ny produkt, en ny tjänst eller ett nytt varumärke kan behöva göra för att hitta sina kunder och följare. Och allt det älskar vi på Ny Studio att göra.

01 Kommunikationskoncept

Med ett tydligt kommunikationskoncept får du verktygslådan som hjälper dig att bryta igenom bruset. Vi gör ditt varumärke tydligt och konsekvent, oavsett kanal – och ser till att det väcker känslor, skapar reaktioner och bygger relationer.

Innehåll

Insikt
Konceptidé
Koncepttext
Bildidé Kommunikationsexempel

02 Lanseringskoncept

Är det dags för en ny produkt eller tjänst att möta marknaden? Har ditt varumärke bytt skepnad och behöver en nylansering? Vi lyfter fram dess styrkor och fördelar i ett koncept som inte går obemärkt förbi. Med ett starkt lanseringskoncept som grund är det lättare att nå ut i alla kanaler – och skapa resultaten.

Innehåll

Insikt
Konceptidé
Koncepttext
Bildidé Kommunikationsexempel

03 Produktion

Som fullservicebyrå hanterar vi alla typer av produktion inom marknadsföring och kommunikation – för analoga såväl som digitala kanaler. Med specialister inom varje område ser vi till att inget lämnas åt slumpen och att allt blir rätt, ända fram till leverans. Det innebär också att stringensen i ditt varumärke aldrig går förlorad.

04 Aktivering

Aktivering kallar vi alla dina direkta möten med marknaden, både i analoga och digitala kanaler och vid personliga möten. Det är de värdefulla tillfällen då vi tillsammans ser vi till att förvandla din målgrupp till fans och följare. Olika kanaler kräver olika approach och anpassning av ditt kommunikationskoncept för att nå bästa tänkbara effekt. Men vi ser samtidigt till att ditt varumärke känns igen, oavsett var och hur man möter det.

Se Kommunikationcase

Vi på Ny Studio har två syskon som heter Grace och Saga. Som traditionell designbyrå är det fantastiskt att ha dem vid vår sida, inte bara för deras erfarenhet av digitala lösningar & foto, 3D och film – vi delar samma starka, proaktiva anda och en gemensam, kreativ kultur.