Branding och identitet

Branding är varumärkets vad, hur och varför. Här finns övertygelsen, riktningen, personligheten och värdena som allt bygger på. Identiteten ger varumärket sitt visuella uttryck, visar styrkorna och känslorna – och berättar storyn så som den förtjänar att berättas.

01 Branding

Behöver du se över ditt varumärke, låta det få en ny riktning, eller kanske rentav skapa ett helt nytt? Vi hjälper dig hela vägen, helt utifrån vad du behöver. Från varumärkets vision, mission, kärna och position på marknaden.

Om du vill kan vi även ta hand om alla legala frågor, som varumärkesskydd och registrering av webbdomäner. Vår öppna och lättöverskådliga process gör det enkelt för dig att följa med i alla steg.

Innehåll

Vision
Mission
Kärna
Position
Kultur
Tonalitet

Tillval:
Namn
Legalt

02 Identitet

Har du koll på varumärkets vision, mission, kärna och position – men behöver en ny identitet som bättre speglar vad ni står för? Vi utgår från varumärkets nuläge och tar ett nytt grepp kring den visuella identiteten. Hur djupt vi går i de olika delarna förpackning och produkt bestämmer vi tillsammans.

Innehåll

tonalitet
logotyp
färger
typsnitt
typografi
grafik
bildmanér
design grid

tillval:
varumärkesbärare
ljudbild
förpackningsdesign
product branding

Se Branding och identitetcase

Vi på Ny Studio har två syskon som heter Grace och Saga. Som traditionell designbyrå är det fantastiskt att ha dem vid vår sida, inte bara för deras erfarenhet av digitala lösningar & foto, 3D och film – vi delar samma starka, proaktiva anda och en gemensam, kreativ kultur.