”De gav mig verkligen chansen att testa”

Olle Hugosson

Praktik: 2015
Idag: Analys & Digitalisering – The Bucket Pros

Rena drömtillvaron 

Under mitt sista år på högskolan skrev jag min D-uppsats hos Ny Studio. Det var rena drömtillvaron. Från dag ett kände man sig som en i gänget. Att jag skulle med på deras event och sånt var självklart för dem, men oväntat för mig – jag menar, jag skrev ju inte ens uppsatsen åt dem.  

Ett år och ett halvt år efter min examen fick jag provanställning som projektledare på Ny. Byråvärlden var väldigt spännande – ena dagen jobbade man med kompasser, andra dagen med korv. 

Slutar inte rekommendera 

Men projektledare var inte riktigt min grej, trots allt. Idag jobbar jag på The Bucket Pros, ett företag i Huskvarna som sysslar med golf och utveckling av driving ranges. Jag ansvarar för analys och digitalisering och det passar mig utmärkt. 

Även om min tid på byrån inte blev längre än provanställningen slutar jag inte att rekommendera Ny som arbetsplats. Att arbeta som projektledare passade inte mig, men de gav mig verkligen chansen att testa. 

Vi på Ny Studio har två syskon som heter Grace och Saga. Som traditionell designbyrå är det fantastiskt att ha dem vid vår sida, inte bara för deras erfarenhet av digitala lösningar & foto, 3D och film – vi delar samma starka, proaktiva anda och en gemensam, kreativ kultur.