Vi söker en film director

Är du en kreativ person som har en fallenhet för artistiska visioner?

Är du en kreativ person som har en fallenhet för artistiska visioner? Tycker du om struktur och att leda en grupp människor mot ett gemensamt mål?

Vi söker dig som vill vara en del av avdelningen Studio hos NY Collective. Du kommer att jobba tillsammans med kreatörer och projektledare där ni tillsammans skapar nya idéer och produktioner. Du är självsäker och bekväm i rollen som brygga mellan produktionsteam, tekniskt ansvariga och kreatörer. Utöver detta känner du dig även komfortabel med att filma och därmed att hantera en filmkamera.

Att se helheten över produktionen, fånga idéer och tillsammans med andra delaktiga skapa en slutprodukt är något som ligger dig varmt om hjärtat. Du förstår uppdragsgivarens budskap och vision. Att kunna visualisera och definiera manér och struktur är egenskaper som träffar rätt hos dig.

Utöver ovanstående har du även en stor roll inom casting, framtagning av storyboards, klippning och redigering. Samtidigt ska du ha ett sinne för manus, som du tar fram tillsammans med en copywriter.

Det här har du:
_En stor artistisk vision och kreativitet.
_Stort engagemang och passion för film och reklam.
_Fallenhet för att, tillsammans med projektledare, kunna leda en grupp människor mot och till ett gemensamt mål.
_Du ska vara motiverande, inspirerande och kommunikativ.
_Ha stor förståelse för hela filmprocessen – både de tekniska och kreativa delarna.
_Noggrannhet gällande detaljer, samtidigt kunna arbeta och prestera under stress.
_Alltid sträva efter nytänk och att konstant göra produktionen bättre.

Om du är redo att regissera ditt liv i riktning mot rollen som film director, ser vi fram emot att du kontaktar jobba@ny.se och bifogar ditt CV.

Kan vi hjälpa dig?

Behöver du ha hjälp eller vill du veta mer om oss?
Kontakta oss så bokar vi ett möte för att prata mer.

036 - 34 94 00