Förr och NY.
Under namnet Anders Nyström Reklambyrå AB startades NY 1989 i ett hörn hos ett profilföretag i Jönköping. Hörnet blev med tiden allt mer trångbott när nya medarbetare, kunder och snart även datorer skulle samsas på några få kvadratmeter.

År 1993 var vi tillräckligt stora för att börja på dagis, eller ja, åtminstone flytta in ovanför ett dagis, på Kålgårdsområdet. Namnet hade dock krympt och blivit Ny reklam. Lagom till både tioårsjubileet och millennieskiftet var det åter dags för flytt, till butikslokaler på Västra Storgatan 6.

2011 förkortade vi oss ännu mer och blev NY, för att markera att vi inte längre bara gör ”reklam”. Analys, strategi, webb, print, film och mobilt hade tillkommit på vår repertoar. Samt lite annat. Men den ursprungliga tanken fanns kvar: att göra marknadsföring utifrån våra favoritord nyfikenhet och nytänkande. Och att göra nytta för våra kunder.

2014 flyttade vi till nya lokaler på Skolgatan 18. Frälsningsarméns f d kyrka renoverades för att passa vår typ av verksamhet. Och det som från början bara var en reklambyrå är idag lika mycket en webbyrå och ett produktionsbolag för film och foto.

 

Se också

Kan vi hjälpa dig?

Behöver du ha hjälp eller vill du veta mer om oss?
Kontakta oss så bokar vi ett möte för att prata mer.

036 - 34 94 00